Nu & Morgen week 11 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 11 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 11 met o.a Coronavirus in Heusden, Belasting betalen, Heusdense brug afgesloten, Vuelta, Boa’s starten overlast honden aan, op zoek naar Mogelijkmakers en bekendmakingen.

Coronavirus in Heusden
Het nieuwe coronavirus heeft ook Heusden bereikt. Tot op dit moment is bij één inwoner het coronavirus vastgesteld. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten.

Belasting betalen
Afgelopen week is de aanslag onroerende zaakbelasting (OZB) verstuurd. Hierin staat hoeveel belasting je moet betalen over de WOZ-waarde van je woning.

Heusdense brug afgesloten
De Heusdense brug over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg is in verband met onderhoudswerkzaamheden van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Meer info

Vuelta
Wil jij op de eerste rij staan en dit sportieve spektakel mogelijk maken in Heusden? Meld je dan nu aan als verkeersregelaar.

Boa’s starten overlast honden aan
Hondenpoep is ergernis nummer één, in nagenoeg geheel Nederland. Voor heel veel inwoners van de gemeente Heusden is dat niet anders. De klachten hierover zijn ook terecht, alleen de oplossing van dit probleem is vaak lastig.

Mogelijkmakers gezocht
De gemeente Heusden zoekt MogelijkMakers en heeft diverse vacatures.

Nu & Morgen week-11-2020 Nu & Morgen 11 maart 2020
Nu & Morgen week-10-2020 Nu & Morgen 4 maart 2020
Nu & Morgen week-09-2020 Nu & Morgen 26 februari 2020
Nu & Morgen week-08-2020 Nu & Morgen 19 februari 2020
Nu & Morgen week-07-2020 Nu & Morgen 12 februari 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties