Nu & Morgen week 41 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 41 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 41 draag jij een mondkapje, hulp bij betalingsachterstand, subsidie voor isoleren woning, gemeente introduceert balie-uur voor kwetsbare inwoners, aankondiging openbare informatievergaderingen, afvalstoppen app, aangepaste openingstijden tijdens herfstvakantie.

Draag jij een mondkapje?
Er is landelijk een dringend advies gekomen om mondkapjes te dragen in openbare publieke binnenruimten. Wij raden het daarom aan om te allen tijde een mondkapje bij je te dragen. Ook in de publieke ruimtes van de gemeente zoals het gemeentehuis of milieustraat stellen wij het op prijs als bezoekers een mondkapje dragen.

Hulp bij betalingsachterstand
Corona heeft veel invloed op ons leven en het brengt voor veel mensen ook financiële zorgen met zich mee. Bijeen Heusden kan jou hierbij helpen!

Subsidie voor isoleren woning
Vanaf 1 oktober 2020 kun je weer subsidie aanvragen voor het isoleren van jouw woning.

Gemeente introduceert balie-uur voor kwetsbare inwoners
Net als veel supermarkten is het gemeentehuis in Vlijmen sinds donderdag 1 oktober een uur per dag gereserveerd voor oudere en kwetsbare inwoners van de gemeente Heusden. Op werkdagen tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen zij in alle rust bij de balie terecht voor hun paspoort, ID of een andere dienst.

Aankondiging openbare informatievergaderingen
Op dinsdag 13 oktober en woensdag 14 oktober 2020 vergaderen de raadsleden van Heusden. De vergaderingen zijn te volgen via de livestream op www.heusden.nl en starten om 19.30 uur

Afvalstoppen App
De Afvalstoffendienst wil de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en onze inwoners hierover zo goed mogelijk informeren. De traditionele papieren afvalkalender is voor veel mensen een zoekplaatje. Met deze App kun je op elk gewenst tijdstip eenvoudig jouw gepersonaliseerde afvalkalender inzien en een herinnering ontvangen op een moment dat je zelf aangeeft.

Aangepaste openingstijden tijdens herfstvakantie
In de schoolvakanties kun je bij de gemeentebalie in Vlijmen de hele dag alléén op afspraak terecht. Dit betekent dat je in de herfstvakantie van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober een afspraak moet inplannen via www.heusden.nl of telefonisch op (073) 513 17 89.

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften  zie Nu & Morgen 7 oktober

Nu & Morgen week-40-2020 Nu & Morgen 30 september
Nu & Morgen week-39-2020 Nu & Morgen 23 september
Nu & Morgen week-38-2020 Nu & Morgen 16 september
Nu & Morgen week-37-2020 Nu & Morgen 9 september
Nu & Morgen week-36-2020 Nu & Morgen 2 september

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties