Nu & Morgen week 7 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 7 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 7 aandacht voor glasvezel in Heusden, verkiezingen, elektrisch rijden en opladen, aankondiging openbare vergadering, landelijke opschoondag, gebruik composteerbare zakken voor je groene container, twee nieuwe juegdburgemeesters.

Glasvezel in Heusden
Je hebt ze vast en zeker al gezien in de gemeente. Werklui die aan het graven zijn en glasvezel aanleggen. Momenteel zijn er maar liefst vijftien graafploegen van verschillende glasvezelpartijen in onze kernen aan de slag

Verkiezingen
Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De komende weken presenteren de deelnemende politieke partijen zich. Iedere week lees je hier in onze Nu & Morgen over een partij. Deze week is dat GroenLinks-PvdA, Zie ook op www.heusden.nieuws.nl over de verkiezingen 2022 hier

Elektrisch rijden en opladen
Steeds meer mensen rijden elektrisch. In Heusden stimuleren we dit. Elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Door elektrisch te rijden, draag je bij aan een schonere en stillere omgeving.

Aankondiging openbare raadsvergadering
Op dinsdag 22 februari 2022 om 18:30 uur vergadert de raad van de gemeente Heusden. De raadsvergadering is te volgen via de livestream op www.heusden.nl. Het spreekrecht, de agenda en de raadstukken vind je op www.heusden.nl onder ‘organisatie en bestuur’ / ‘vergaderingen’

Landelijke Opschoondag
Ook dit jaar organiseert de gemeente Heusden op zaterdag 19 maart een landelijke opschoondag. Wil jij dit jaar meehelpenom jouw buurt schoon te maken?

Gebruik composteerbare zakken voor je groene container
De laatste weken zijn er helaas veel vrachten met groente-, fruit- en tuinafval uit onze gemeente afgekeurd. In deze vrachten wordt afval aangetroffen dat niet bij het gft thuishoort. Zo krijgen we meldingen dat er veel plastic bij het gft-afval zit. Dit komt waarschijnlijk doordat er geen composteerbare zakken maar plastic zakken worden gebruikt. We begrijpen dat je zakken wil gebruiken om de groene container schoon te houden. Maar gebruik dan alsjeblieft composteerbare zakken.

Twee nieuwe jeugdburgemeesters
De jeugdburgemeesters helpen burgemeester Willemijn van Hees voor één jaar bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten. Daan Sol en Nienke
van der Sanden zijn de twee nieuwe jeugdburgemeesters

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 07-2022

Nu & Morgen week-06-2022 Nu & Morgen week 06-2022
Nu & Morgen week-05-2022 Nu & Morgen week 05-2022
Nu & Morgen week-04-2022 Nu & Morgen week 04-2022
Nu & Morgen week-03-2022 Nu & Morgen week 03-2022

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen