Nu & Morgen week 11 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 11 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 11 aandacht voor luiercontainer, gratis tegeltaxi, verduurzaming in versting Heusden, aangepaste openingsstijden en Geerpark Morgenstond

Luiercontainer
Steeds meer inwoners worden bewust duurzamer. Zo zijn er velen die hun baby- en incontinentieluiers gescheiden aanbieden. Op verschillende locaties, zoals bij de milieustraat, enkele scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, staan hiervoor speciale containers. Deze locaties zijn gebonden aan openingstijden en daardoor niet altijd bereikbaar. Om dit wel mogelijk te maken zijn we gestart met een proef.

Gratis tegeltaxi 
Heeft u altijd al de vele tegels in de tuin willen vervangen door bloemen, vaste planten of misschien zelfs een mooie boom? Dan is dit hét moment. Gemeente Heusden komt op 3, 4 en 5 april 2023 -speciaal voor bewoners van de wijk De Vliedberg- gratis de verwijderde tegels ophalen met de Tegeltaxi. Lees hier verder

Verduurzaming in vesting Heusden
Jouw (historische) pand in de vesting verduurzamen? Misschien een grote uitdaging, maar wél mogelijk. Vaak kan en mag er meer dan vooraf wordt gedacht. Groene Grachten uit Amsterdam heeft veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van monumenten en historische panden. Samen met hen helpen we je graag (verder) op weg.
Wij hebben Groene Grachten uitgenodigd om in een informatiebijeenkomst hun ervaringen en expertise met panden zoals in vesting Heusden, met je te delen. Je bent van harte welkom!
Datum: 21 maart 2023 Tijdstip: 19.30 uur Locatie: Seniorensociëteit, Demer 2, Heusden

Aangepaste openingstijden
Woensdag 15 maart is de balie van het gemeentehuis gesloten i.v.m. de verkiezingen. Donderdag 16 maart kun je bij de balie alleen op afspraak terecht.
Je kunt een afspraak maken via www.heusden.nl of via (073) 513 17 89

Geerpark Morgenstond
Op woensdag 22 maart start de verkoop van 25 woningen in Morgenstond. Heb je interesse? Kom die dag dan tussen 16.00 en 19.00 uur naar het start verkoopevenement aan de Rozemarijn in Geerpark. Zo kun je meteen de locatie ervaren. Tijdens dit evenement krijg je een verkoopbrochure, kun je buiten rondlopen over de toekomstige kavels en kun je vragen stellen aan het projectteam. Vanaf dat moment is ook alle verkoopinformatie zoals tekeningen en overeenkomsten te downloaden. Meld je van te voren even aan via www.morgenstondgeerpark.nl. Op die website vind je ook meer informatie over het verkoopevenement.

 

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 11-2023

Nu & Morgen week-10-2023 Nu & Morgen week 10-2023
Nu & Morgen week-09-2023 Nu & Morgen week 09-2023
Nu & Morgen week-08-2023 Nu & Morgen week 08-2023
Nu & Morgen week-07-2023 Nu & Morgen week 07-2023
Nu & Morgen week-06-2023 Nu & Morgen week 06-2023

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen