Nu & Morgen week 22 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 22 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 22 aandacht voor Dag van de Techniek, aankondiging openbare vergaderingen, doeners van de maand, zorgoppas, kunst op de muur, samen houden we Heusden schoon en afvalinzameling werkzaamheden.

Dag van de Techniek
Altijd al een kijkje in de keuken willen krijgen bij toffe technische bedrijven en organisaties uit de regio? Op zaterdag 8 juni is de 6e editie van de Dag van de Techniek Heusden. Dit jaar stelt Hydro Extrusion Drunen haar deuren open als gastbedrijf van deze unieke dag.
Kom je ook? van 10.00 uur tot 15.00 uur Hydro Extrusion Drunen, Alcoalaan 1, 5151 RW Drunen gratis toegang

Aankondiging openbare vergaderingen
Op maandag 3 juni en dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni 2024 vergaderen de raadsleden van Heusden. De vergaderingen zijn te volgen via de livestream op www.heusden.nl en starten om 19.30 uur (met uitzondering van 4 juni, die om 19.00 uur start met een presentatie).
De agenda’s en de bijbehorende stukken vind je op www.heusden.nl onder ‘organisatie en bestuur’ / ‘vergaderingen’. Voor het spreekrecht verwijzen wij je naar de agenda’s op de website. De volgorde van de ronde van de informatievergaderingen in juni is anders dan gebruikelijk.

Doeners van de Maand
Vorige week zijn er twwe Doeners uit de gemeente Heusden in het zonnetje gezet Lees hier verder

Zorgoppas
Als ouders van een kind met extra zorg kun je niet zomaar even een buurmeisje/jongen vragen om op te passen. Vaak heb je weinig tijd voor jezelf, ben je al veel te lang niet meer samen weggeweest om even te ontspannen en is er te weinig tijd voor de andere kinderen. Alles draait om de zorg van jullie zoon of dochter en dat geef je niet zomaar uit handen. Lees

Kunst op de muur
Op de muur van de zaal van tafeltennisvereniging (TTV) Hooghei Vlijmen pronkt een mooi kunstwerk! Vorige week staken de leden samen met Sigma Coatings/PPG de handen uit de mouwen om te schilderen. Ook wethouder Jeroen van den Bosch leverde een bijdrage. Lees hier verder

Samen houden we Heusden schoon
De zomer is in aantocht. Het wordt weer mooier weer en het is ’s avonds lekker lang licht. We trekken er samen weer op uit en gaan naar buiten voor een gezellige picknick met het gezin of lekker chillen met een groepje vrienden. Helaas leidt dit vaak tot veel zwerfafval op recreatieplekken. En dat is zo jammer voor de vele mooie plekjes in onze gemeente.
Laat je plek schoon achter!
Ruim je plek op en gooi het afval in de afvalbak of neem het mee naar huis. Samen houden we Heusden ook deze zomer schoon. “Je plek schoon achterlaten. Zo gefikst!”

Afvalinzameling en werkzaamheden
Regelmatig krijgen we meldingen van inwoners of van de Afvalstoffendienst dat het afval niet is ingezameld omdat de straat niet bereikbaar was door (weg)werkzaamheden. PMD-zakken of containers blijven dan staan.
Daarom de volgende tip: zijn er (weg)werkzaamheden in je straat? En kan het inzamelvoertuig van de Afvalstoffendienst de straat daardoor niet inrijden? Zet dan je PMD-zakken of je container op de inzameldag, vóór 7 uur, op een plek waar de Afvalstoffendienst wél goed bij kan komen. Dan weet je zeker dat je afval wordt ingezameld

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 22-2024

Nu & Morgen week 21-2024 Nu & Morgen week 21-2024
Nu & Morgen week 20-2024 Nu & Morgen week 20-2024
Nu & Morgen week 19-2024 Nu & Morgen week 19-2024
Nu & Morgen week 18-2024 Nu & Morgen week 18-2024
Nu & Morgen week 17-2024 Nu & Morgen week 17-2024

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen