Aanloop naar jaarlijkse Sportcafé met deze week Debby Beeloo

Foto: Stichting De Schroef

Op 14 november organiseert Stichting de Schroef haar jaarlijkse sportcafé. Dit keer zijn we te gast bij voetbalvereniging HH’09 in Oudheusden. U bent van harte uitgenodigd van 19.00 uur tot 22.30 uur . In aanloop naar dit evenement vertellen de buurtsportcoaches over de de organisatie en must see workshops. Deze week: Debby Beeloo, buurtsportcoach jeugd en volwassenen.

Waar hou je je mee bezig als buurtsportcoach?
Zitten is het nieuwe roken. Dat is natuurlijk een verontrustende ontwikkeling.  Daarom ben ik dit jaar begonnen met de opleiding vitaloog. Een van mijn projecten die hier mooi op aansluit is vitaliteit op de werkvloer. Het doel hiervan is gezonde werknemers in de gemeente Heusden en omgeving. VPT Versteeg is nu al een jaar bezig met het programma. Het is een enthousiaste groep werknemers die actief bezig is met diverse workshops rond de thema’s gezondheid, voeding, bewegen en nachtrust. Fijn dat ze al resultaten zien.

Verder bied ik verenigingsondersteuning aan sportverenigingen op het gebied van bijvoorbeeld school-sporttoernooien,  leden enquêtes en ondersteuning op beleid. Verder hou ik me bezig met de organisatie van de Nationale Sportweek in de gemeente Heusden, sport bij BSO en ben ik buurtsportcoach op basisschool de Vlechter.

Waarom organiseert Stichting de Schroef een sportcafé?
Als stichting vinden we het belangrijk om vraaggericht te kunnen werken. Het sportcafé is een mooi evenement om kennis te delen, maar ook om te netwerken. Op die manier kunnen we verbindingen leggen tussen sportaanbieders en inwoners. De sportaanbieders krijgen gezicht voor de inwoners. En door te luisteren naar de verhalen van anderen kunnen we weer mooi op maat gemaakte programma’s opzetten of heel eenvoudig vraag en aanbod  aan elkaar koppelen.

Naar welke workshop kijk je uit?
Omdat we altijd graag willen weten welke vragen er leven bij sportaanbieders en inwoners, ben ik benieuwd naar  “in gesprek met de buurtsportcoach”. Welke onderwerpen zijn nu een “hot issue” en waar kunnen wij helpen. Op deze manier kunnen we werken zoals we dat het liefst doen, vraaggericht en op maat gemaakt.

Aanmelden sportcafé
Iedereen kan meedoen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected] Of meld je aan via de app “netwerkapp” en gebruik na registratie de eventcode: “sportcafe2018”. Vergeet ook niet de workshops naar keuze door te geven. Kijk voor meer informatie over het sportcafe op www.stichtingdeschroef.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen