Kan HHC’09 stijgende lijn vasthouden

Foto: Heusden Nieuws

Dit weekend komen alle zeven Heusdense voetbalclubs weer aan de aftrap voor de competitie. Met o.a. de derby Haarsteeg tegen RKDVC om de Willy Naessens Derby Cup.

HHC’09 dat in de vierde klasse erg strek is begonnen onder de nieuwe trainer Senad Hadzic en heeft na drie wedstrijden al zeven punten. Aanstaande zondag speelt HHC ’09 thuis tegen WSJ dat troosteloos onderaan staat en al zijn drie wedstrijden heeft verloren. SC Elshout speelt een uitwedstrijd tegen Den Dungen. SC Elshout heeft na drie wedstrijden nu vier punten en kan bij winst aansluiten in de top.

In de 5e klasse wacht FC Drunen nog steeds op zijn eerste overwinning en heeft pas één punt. Zondag komt in Drunen het Waspikse The White Boys op visite en hopelijk worden de punten in Drunen gehouden.

In de 3e klasse staat de wedstrijd Haarsteeg tegen RKDVC om de Willy Naessens Derby Cup op het programma. Haarsteeg is goed aan de competitie begonnen met o.a. een overwinning op rivaal Vlijmense Boys. RKDVC wacht ook nog op zijn eerste overwinning van dit prille seizoen.

Nieuwkuijk speelt thuis tegen FC Engelen de ploeg van Anthony Lurling en Vlijmense Boys speelt in Boxtel tegen ODC dat één plaatsje lager staat dan de Vlijmenaren.

Programma zondag 14 oktober
14.00 FC Drunen – The White Boys
14.30 Haarsteeg – RKDVC
14.30 Nieuwkuijk – Fc Engelen
14.30 HHC ’09 – WSJ
14.30 ODC – Vlijmense Boys
14.30 Den Dungen – SC Elshout

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen