SC Elshout kan niet stunten tegen koploper

De eerste indruk van CHC, grote kerels achterin, kleinere snelle mannen voorin. CHC staat bovenaan in de competitie en met een doelsaldo van +20 dus dat verdient respect.

S.C. Elshout speelt in de eerste helft verdedigend voetbal, tactisch met één spits, niet wat we gewend zijn. CHC is duidelijk de betere ploeg, in de 24e minuut staan de benen van Sam iets te ver uit elkaar en scoren ze de 0-1. CHC blijft drukken maar de ruststand blijft 0-1.

In de tweede helft valt de 0-2 in de 62e minuut een vrije man voor de goal benut zijn kans. Het lijkt dat de tactiek van Elshout wordt veranderd, het wordt aanvallender en weer voetbal zoals we gewend zijn. De kansen zijn er meteen, helaas zit het Thom niet mee, hij glijdt een paar keer uit, en ook belandt de bal gaat tegen paal. CHC benut een penalty niet, een ongeschreven wet, dan was het niet terecht en S.C. Elshout ruikt de kans. Het voorwerk is van Luc v.d. A. en Thom maar het is Dion die de 1-2 binnen schopt. Dit smaakt naar meer en Elshout vecht voor wat ze waard zijn, we komen een kwartier te kort… Eindstand 1-2, de tegenstander vertelde na afloop dat ze respect hadden voor SC Elshout. Samenvattend door de supporters, CHC was de betere ploeg maar de beste kansen waren voor Elshout. Nou heren, de uitwedstrijd tegen CHC maar gewoon winnen dan?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.