Ondanks verlies SC Elshout VR 2 een leuk verslag van de wedstrijd!

Foto: SC Elshout Vr 2

Zondag 4 november, de dag dat ons Moeke (Marlies) de leeftijd van 21 heeft bereikt, de dag dat de wintertijd in de V.S. is ingegaan EN de dag dat Dames 2 het veld weer mocht betreden. Weer een thuiswedstrijdje dit keer, tegen BZS uit Beusichem. Niet te verwarren met BZV (boer zoekt vrouw).

Als voorbereiding stond er een speciaalbieravondje met dames 1 op de planning voor de ultieme bonding. Maar liefst 10 verschillende speciaalbiertjes werden geproefd en gekeurd. Dat was echt lachen, echt leuk!!!!!

Een wedstrijd tegen de nummer 3, zo positief als we zijn, hadden we weinig vertrouwen in de winst. Ik hoorde hier en daar in de wandelgangen dat we het onder de 10 wilde houden. 10 bier? 10 worstenbrood, 10 overtredingen of 10 goals? Ik weet het niet.
De wedstrijd begon, en met 5 man verdediging dachten we dat we wel een goede linie hadden gebouwd. Lieke, Myla, Sophie, Diedi én Manouk hebben n paar ballen gekopt. Wajo die maandagtraining werpt echt haar vruchten af. Dankjewel Nigel, Bas, Lélé en Charley!!!!!!!!!!!
Er werd gestreden aan ons front, BZS had ongeveer 48 kansen op een goal, maar door onze strijdlust werd er géén één benut! Met 0-0 de rust in dus, knap staaltje werk hoor. Vanuit onze k(l)eetkamer hoorden we de coach van BZS te keer gaan tegen zn dametjes.


En op de een of andere manier heeft die vent wel gezag over ze denk ik. De 2e helft begon en hoppake binnen 10 minuten 2 goals van BZS. Lag dat aan ons, aan BZS, of aan de eeuwig durende vloek??? Ik weet het niet. Ik snap het niet.
Maar goed Elshout herpakt zich en blijft lekker voetballen. BZS had een andere definitie van lekker voetballen. Misschien moeten ze een andere sport zoeken? Of andere coach?????
Helaas nog een doelpuntje moeten incasseren, maar dat mag de pret niet drukken. Of was er geen pret? De gemoederen liepen in ieder geval hoog op bij een aantal van ons. Gelukkig was daar net op tijd het eindsignaal, het was voort mooi geweest.
Al met al, kunnen we tevreden terugkijken naar deze wedstrijd met een eindstand van 0-3.

Overige uitslagen 5e klasse
RKKSV – RKTVC 6-8
Theole – Alem 4-1
SC Elshout – BZS 0-3
DSS ’14 – MEC ’07 1-3
Wilhelmina – Wadenoijen 3-6

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen