Vlijmense Boys op laatste plaats in de 3e klasse C

Vlijmense Boys heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door thuis met 1-2 te verliezen van Nieuwkuijk en is daardoor nu afgezakt naar de laatste plaats op de ranglijst. Haarsteeg won in de extra tijd van VCB en RKDVC gaf een 2-0 voorsprong weg en verloor uiteindelijk met 2-3.

De wedstrijd tussen Vlijmense Boys en Nieuwkuijk ook meetellend voor de Willy Naessens Derby Cup was voor beide teams een belangrijke wedstrijd. De twee Heusdense ploegen waren in de onderste regionen te vinden en dus waren de punten belangrijk in deze derby.
Nieuwkuijk nam voor de rust een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Roy de Vaan. Na de rust werd het 0-2 door John van Dommelen en leek de wedstrijd beslist. Vlijmense Boys kwam weer in de wedstrijd nadat Djemal Arikan de aansluitingstreffer had gescoord. Nadat Stef Lammers van Vlijmense Boys een rode kaart had gekregen kon Nieuwkuijk de overwinning over de streep trekken en zodoende drie belangrijke punten bijschrijven.

Haarsteeg won weer en nu was VCB uit Biezenmortel die de drie punten aan Haarsteeg moest laten. Nadat Maikel Kievit en 2x Sebastiaan van Bakel telkens de thuisclub op voorsprong had gebracht,  maar VCB kwam elke keer terug in de wedstrijd, leek de wedstrijd te eindigen in een gelijkspel. Maar in de extra tijd was Mathieu Schellekens de matchwinner voor de ploeg van Henri v.d. Linden en blijft Haarsteeg koploper in de 3e klasse C

In Drunen was RKDVC in eerste instantie te sterk voor titelkandidaat FC Engelen en kwam dan ook verdiend met 2-0 voor. Maar alsnog ging de zege naar de ploeg uit Engelen (2-3)