MHCD H1 weer met lege handen

Eindelijk een bekende! Uit tegen Pelikaan moest het dan toch eindelijk gaan gebeuren, punten pakken! Op een gloednieuw waterveld stond Drunen tegenover een team dat hun afgelopen seizoen met teboven bleef.

Na een matige warming up begon de wedstrijd stroef. Ookal kreeg Pelikaan weinig kansen, ze versierde her en der een strafcorner. En die was effectief. Na 15 min en 4 strafcorners scoorde ze 2 maal direct en via een strafbal die eruit voort kwam een 3e. Zuur en een moeilijk gat om van terug te komen. Hierna herpakte Drunen zichzelf en kwamen ze sterk terug in de wedstrijd. Goals bleven uit in de eerste helft, maar Drunen hield de verdediging prima dicht.

In de 2e helft kwamen er meer kansen en de 3-1 volgde. Pelikaan werd onder de Drunense druk gedwongen om te spelen met veel scoops. Helaas creëerden ze hier enkele kansen mee en werd het 4-1. De scoops bleven aan maar er kwamen meer en meer kansen aan de andere kant. De 4-2 viel in de laatste 10 minuten maar toen de 4-3 erin vloog had Drunen nog maar 30 seconden om t gat te dichten en dat was niet gelukt… Volgende week staat Ijssel thuis op de planning. Tegen deze nummer 2 heeft Drunen een lastige tegenstander voor de boeg.