Laatste complete voetbalprogramma voor de winterstop

Foto: Heusden Nieuws

Zondag is de laatste complete speelronde voor de Heusdense voetbalclubs voor de winterstop. Op zondag 23 december spelen RKDVC, Vlijmense Boys, HHC’09 en FC Drunen nog een inhaalwedstrijd.

In de 3e klasse C is er een thuiswedstrijd voor RKVV Nieuwkuijk tegen TGG uit Den Bosch. Nieuwkuijk dat de laatste wedstrijd veel punten wist te behalen is inmiddels opgeklommen naar de 5e plaats. Daarnaast heeft het na drie wedstrijden de leiding in de 2e periode. Haarsteeg gaat op bezoek bij BVV/Timmermans Infra. De club uit Haarsteeg snakt weer naar een overwinning, de laatste vier wedstrijden werden niet gewonnen. Nummer elf RKDVC speelt in Vught tegen Zwaluw VFC en kan bij een overwinning weer aansluiten bij de grote middenmoot. Vlijmense Boys gaat spelen in Udenhout bij SVSSS.

In de 4e klasse gaat HHC’09 op bezoek in Oisterwijk en speelt daar tegen Nevelo. In de laatste drie wedstrijden werden er maar twee punten behaald door de ploeg van trainer Senad Hadzic. SC Elshout speelt ook een uitwedstrijd, in Moergestel is Audacia de tegenstander.

In de 5e klasse gaat laagvlieger FC Drunen proberen in Haghorst tegen EDN ’56 voor de derde keer ongeslagen te blijven. FC Drunen deelt samen met OVV ’67 de laatste plaats.

Programma zondag 16 december
14.15 Nieuwkuijk – TGG
14.15 BVV/Timmermans Infra – Haarsteeg
14.30 Zwaluw VFC – RKDVC
14.30 SVSSS – Vlijmense Boys
14.15 Nevelo – HHc’09
14.15 Audacia – SC Elshout
14.15 EDN’56 – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen