NDZW B1 wint van SCMH uit Mariaheide

Afgelopen zaterdag 11 december speelde NDZW B1 uit tegen SCMH B1 in Mariaheide

n de eerste paar minuten was NDZW veel aan de bal. Er werd zo nu en dan een keer geschoten en gevangen. Al na 4 minuten werd het eerste doelpunt gescoord, waarmee NDZW op een voorsprong kwam. Voordat het volgende doelpunt kwam, werd er goed verdedigd en werden er ook een aantal ballen geschoten. Er werd een dame uitgespeeld en kreeg hierdoor een vrije kans: 2-0. Er werd gewisseld en SCMH kreeg de bal uit. Deze werd gelijk weer onderschept en nog geen minuut na het vorige doelpunt stond het alweer 3-0. Na weer een minuut volgde het volgende schot en ook deze zat. Helaas volgde hierna twee tegendoelpunten, maar net voor de rust werd er nog een gescoord. Met 2-5 voorsprong gingen de meiden de rust in.

De wedstrijd werd hervat met een wissel. De dames namen de bal uit en een volgend doelpunt volgde. De bal ging weer goed rond en er werd goed verdedigd en aangevallen. Na 12 minuten was daar het volgende doelpunt, en een minuut voor het eindsignaal scoorden ze ook het laatste doelpunt. NDZW nam de 2 punten mee naar huis toe door een winst van 2-8! Het was een mooie wedstrijd.