Nieuwkuijk krijgt klop van TGG

Alle wedstrijden in de 3e klasse werden afgelast behalve de wedstrijd RKVV Nieuwkuijk tegen TGG uit Den Bosch. Het hoofdveld van de thuisclub werd door zo’n 35 vrijwilligers in de ochtend sneeuwvrij gemaakt.

Nieuwkuijk zit in een flow en zag graag de wedstrijd graag doorgaan en werd er alles aangedaan het speelveld speelklaar te krijgen. Ook de spelers en staf hielpen mee om het veld in orde te krijgen. Helaas ging de wedstrijd verloren met ruime cijfers na een 2-1 voorsprong bij de rust.

Roy de Vaan en John van Dommelen hadden de thuisclub in de 1e helft tweemaal op voorsprong gebracht. Na rust werd er 4x gescoord door de bezoekers en werd het uiteindelijk toch nog 2-5.
Door deze nederlaag staat de ploeg van Patrick Berkelmans 6e op de ranglijst en kan zonder zorgen de winterstop in. In de 2e periode blijft het koploper maar heeft TGG nu minder verliespunten dan Nieuwkuijk.
Op 20 januari hervat Nieuwkuijk de competitie met een uitwedstrijd tegen ODC.

Nieuwkuijk – TGG 2-5 (2-1)
08e min. Roy de Vaan 1-0
21e min. Marijn Kuijpers 1-1
37e min. John van Dommelen 2-1
55e min. Bas van Zeelst 2-2
60e min. Bas van Zeelst 2-3
75e min. Marijn Kuijpers 2-4
90e min. Bas van Zeelst 2-5