HHC’09 is weer toe aan een overwinning

Foto: Mehmet Köse

Zondag 28 oktober was de laatste overwinning van HHC’09 tegen Viola en daarna werd er niet meer gewonnen door de mannen van trainer Senad Hadzic. Ook afgelopen zondag was SV Reeshof te sterk en won met 0-3. Hopelijk lukt het a.s zondag in de uitwedstrijd tegen Den Dungen wel.

Verslag HHC’09 – SV Reeshof
Een mooie zonnige zondagmiddag, eindelijk mocht er weer gevoetbald worden op het Heusdense terrein. Iedereen ging met volle moed aan de bak. Nu kwam het erop neer of alle oefenwedstrijden baat hadden gehad, Moeilijke wedstrijd tegen Reeshof, uit voor de winterstop al tegen gespeeld en toen gelijk gespeeld. Nu ook nog enkele geblesseerden maar toch genoeg spelers op de bank voor HHC’09

Het begon al gelijk al slecht voor de thuisclub. De jongens waren niet scherp en de tegenstander maakte daar gelijk gebruik van. Binnen 10 minuten maakte Reeshof 0-1. De spelers van Reeshof gingen er vol tegenaan en HHC ’09 bleef achter de feiten aanlopen. Na de 19e minuut volgt de 2e treffer van Reeshof 0-2. De hoofdtrainer wist dat hij een goed gesprek moest voeren in de kleedkamer om zo in de 2e helft toch nog iets te forceren.

De 2e helft was begonnen en er werd wel meer inzet getoond, alleen kwamen ze niet tot scoren. Islam, Rick Loeve en  Rik vd Wiel werden gewisseld voor Burak, Appie en Dandy. Het ging wel beter, alleen kwam HHC ’09 niet tot scoren. Helaas maakte Reeshof nog de beslissende treffer 0-3.
Jammer maar helaas. De supporters hopen natuurlijk dat HHC ’09 aanstaande zondag wel weer eens 3 punten mee naar huis kunnen nemen, dat is nu eindelijk wel weer eens nodig!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen