Gelijkspel voor midweek NDZW

Op 30 januari vertrokken de speelsters van de Midweek van NDZW door weer en wind (gelukkig viel de sneeuwstorm mee!) richting het pittoreske Dreumel voor een wedstrijd tegen het midweekteam van MOSA ’14.

Dit is altijd een lastige tegenstander, maar NDZW wist de voorafgaande duels wel nipt te winnen. Ook deze keer was het een spannende wedstrijd. NDZW begon vol goede moed aan de wedstrijd, maar kwam in eerste instantie met 1-0 achter te staan door een afstandsschot. Echter een paar minuten later viel gelijkmaker voor NDZW al. Voor de rust werd er nog 1 keer gescoord door de thuisspelende ploeg en daardoor ging de midweek met een achterstand de rust in.

Beide ploegen kwamen ook de tweede helft moeilijk tot scoren. NDZW wist wel mooie kansen te creëren maar helaas wilde de bal niet in het mandje vallen. Uiteindelijk viel de gelijkmaker, maar deze werd al snel gevolgd door een score voor MOSA. Zo bleven de ploegen tegen elkaar op scoren. De laatste achterstand van 1 doelpunt wisten de speelsters uit Vlijmen net voor het laatste fluitsignaal weg te werken. Het duel eindigde dan ook in een 5-5 gelijkspel. Er werd 1 punt mee terug naar huis genomen en hiermee staat NDZW Midweek op een mooie 2e plaats in de competitie.