Leuke derby in de gemeente Heusden

Foto: Naessens Cup

Zondag is de voetbalwedstrijd in de 3e klasse C tussen Nieuwkuijk en Haarsteeg met ook als inzet de koppositie om de Naessens Cup. Verder spelen HHC’09 en ook FC Drunen een thuiswedstrijd.

In Nieuwkuijk de derby Nieuwkuijk tegen Haarsteeg met ook als inzet de koppositie om de Naessens Cup. In deze stand heeft de thuisclub 10 uit 5 en Haarsteeg 7 punten uit 3 wedstrijden. Voor de competitie is er voor beide nog eer te behalen in de 3e periode voor een plaats in de nacompetitie. Nieuwkuijk staat nu zesde en Haarsteeg staat op de achtste plaats in de 3e klasse C. Voor RKDVC staat er een belangrijke uitwedstrijd op het programma in Biezenmortel, daar treffen de Drunenaren nummer laatst VCB. Een overwinning voor de mannen van trainer John Meys geeft meer rust in strijd tegen nacompetitie/degradatie. Ook Vlijmense Boys zit in de hoek waar de klappen vallen in strijd tegen degradatie naar de 4e klasse en heeft de punten hard nodig. Het speelt een lastige uitwedstrijd in Sint Michielsgestel tegen de nieuwe fusieclub SCG ’18

In de 4e klasse wacht sinds 28 oktober HHC’09 weer op een overwinning en is de favoriet in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Oisterwijk. Eerder won HHC’09 de uitwedstrijd in Oisterwijk met 2-3. SC Elshout gaat op bezoek in ‘s-Hertogenbosch bij de koploper CHC. De Bossche formatie verloor nog geen competitiewedstrijd dit seizoen en kan SC Elshout voor een verrassing zorgen?

In de 5e klasse speelt FC Drunen een thuiswedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst Riel. FC Drunen wil in het jubileumjaar niet op de laatste plaats eindigen en wil de drie punten thuis behouden.

Programma zondag 10 maart
14.30 uur Nieuwkuijk – Haarsteeg
14.30 uur VCB – RKDVC
14.30 uur SCG ’18 – Vlijmense Boys
14.30 uur HHC ’09 – Oisterwijk
14.30 uur CHC – SC Elshout
14.00 uur FC Drunen – Riel

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen