Makkelijke overwinning voor SC Elshout

SC Elshout won zondag in Tilburg bij WSJ met 0-7 na een 0-1 ruststand. Thom van Delft scoorde een hattrick.

Willibrord Sint Jozef is de volledige naam van de club waar we vanmiddag tegen gaan strijden, ze staan onderaan in de standenlijst, hebben maar één keer gelijk gespeeld, dus nog maar 1 punt gehaald. Je zou denken dat dit een makkie wordt maar de eerste helft laat toch een ander beeld zien. WSJ voetbalt met veel spelers achterin en met 2 Elshoutse mannen voorin valt het toch niet mee om een goeie kans te creëren. Een lobje van Thom gaat tegen de paal helaas, dit was een serieus kansje. In de 35e minuut draait een voorzet van Stan zomaar ineens de goal in. Zo gaan we de rust in.

In de tweede helft zorgt Thom voor de 0-2 na wat drukte voor de goal. Ook de 0-3 komt op het conto van Thom na een voorzet van Luc v.d. A. Even later een bal op de lat en op de paal, en Patrick maakt het af met een schot, 0-4. Remco scoort met een schuivertje in de hoek de 0-5. Het is Luc v.d. A. die de 0-6 scoort in de rebound en de 0-7 komt weer in het rijtje van Thom na een mooie actie van Patrick. Dit hadden we in de rust niet verwacht! WSJ liet na de 0-3 duidelijk en begrijpelijk de kopjes hangen en dan wordt scoren wat makkelijker.  Een hattrick voor Thom van Delft dat dan ook weer wel! Geen mooie wedstrijd maar de punten zijn weer binnen en dat is altijd beter dan andersom! Gauw vergeten en met z’n allen op naar de tent op de kermis.