SC Elshout speelt gelijk tegen Viola

In de vierde klasse D kon SC Elshout zijn laatste thuiswedstrijd tegen Viola  niet in een zege omzetten. Het werd 1-1 tegen Viola uit Alphen

Een wedstrijd met 3 helften! Iedereen heeft zo zijn wensen en ambities. Elshout zou blij worden van nog een overwinning, Viola is blij met ieder punt extra om nacompetitie te voorkomen. Daarnaast heeft de evenementencommissie weer een gezellige middag in de kantine gepland in Volendamse stijl met een DJ Lars om er de stemming goed in te brengen.

De eerste helft is het S.C. Elshout die de boventoon voert, kansen zijn er genoeg, ook voor Viola, de meeste gaan helaas kansloos hoog over voor beide partijen, de ruststand is en blijft 0-0.

In de tweede helft is het Thom van Delft die scoort met een mooie volley vanuit een corner de 1-0 in de  50e minuut. Meteen hierna scoort Viola de gelijkmaker in de 52e minuut. De wedstrijd kabbelt voort en de kwaliteit wordt steeds minder, een terecht gelijkspel.

De derde helft wordt gespeeld in de kantine en veel Viola spelers en supporters blijven gezellig hangen, het is gemoedelijk, feestelijk en vriendschappelijk. En daar komt Tom nummer 2 die Elshout een lach op ieders gezicht tovert. Dan nog een zanger van Viola, laten we hem voor de gezelligheid ook maar Tom noemen die de stemming nog even vasthoudt.