Ercument Metin nieuwe trainer VV Haarsteeg

Foto: VV Haarsteeg

VV Haarsteeg heeft Ercument Metin per 1 juli aangesteld als nieuwe trainer van het eerste elftal.  Als hoofdtrainer zal Metin leidinggeven aan de technische staf van de selectie en wordt er samengewerkt met de teammanager en de medische staf. Hij verzorgt de trainingen van het eerste elftal en coacht deze tijdens de wedstrijden. Metin was afgelopen seizoen trainer van Zigo in Tilburg.

De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie en heeft daarom intensief contact met de trainersstaf (in het bijzonder 2e, 3e en JO19-1) en hoofd jeugdopleiding bovenbouw. Hij is tevens betrokken bij samenstelling van en uitvoering rond VV Haarsteeg <23 (beloftenteam) en bij de samenstelling en uitvoering van het tweede elftal.
Ook heeft hij, naast zijn verantwoordelijkheden voor het eerste elftal, c.q. selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze jeugdafdeling. Daarnaast stimuleert hij selectiespelers om actief te zijn binnen de vereniging.

Tenslotte vertegenwoordigt de hoofdtrainer de eerste selectie van VV Haarsteeg zowel intern (businessclub) als extern (pers) en is daarbij een ambassadeur voor de hele vereniging.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen