Nederlaag voor SC Elshout

Deze zondagmiddag weer een thuiswedstrijd tegen VOW (Veghel Oranje Wit) uit Zijtaart, ligt vlakbij Veghel, een wereldstad ongeveer net zo groot als Elshout. Meestal zijn dit de leukste tegenstanders, we zullen het zien.

Het is Luc v.d. A. die heel snel de 1-0 scoort in de 5e minuut, even later zorgt Stef ervoor dat het niet gelijk wordt. 10 minuten later loopt VOW de verdediging door en scoort toch de 1-1. In de 23e minuut wordt het 1-2 na een, volgens ons, dubieuze toegekende penalty.

De tweede helft is het vooral Elshout die aan de bal is, er zijn zeker kansen maar de verdediging van VOW staat als een huis. VOW scoort de 1-3 in de 51e minuut met een prachtige een vrije trap. Dit is tevens de eindstand. Het was een mooie wedstrijd, twee leuk voetballende ploegen, jammer dat we er geen puntje uit gesleept hebben.

In de kantine bleef de tegenstander nog even hangen bij het georganiseerde Oktoberfest. Een wedstrijdje bierpuldrinken werd gewonnen door Elshout, zo is het toch weer, een heel klein beetje, gelijk.

De foto komt van de website van VOW waar nog veel andere mooie foto’s van deze wedstrijd te zien zijn, bedankt VOW. https://www.vow.nl/nieuwsberichten/sc-elshout-1-vow-1-uitslag-1-3-vow-buigt-vroege-achterstand-om-en-neemt-punten-mee-naar-zijtaart/