Nieuwkuijk ontvangt Haarsteeg om Willy Naessens Derby Cup

Foto: Naessens Derby Cup

Zondag staat alweer de 4e wedstrijd om de Willy Naessens Derby Cup op het programma. RKVV Nieuwkuijk ontvangt aan de Kerkstraat voor de voetbalcompetitie in de 3e klasse buurman Haarsteeg. Ook RKDVC en SC Elshout hebben een thuiswedstrijd.

Nieuwkuijk dat het er beste voor staat in de 3e klasse met de minste verliespunten ontvangt Haarsteeg dat het ook aardig doet in deze klasse met een keurige 5e plaats. Nummer zes Vlijmense Boys gaat op bezoek bij de nieuwe fusieclub uit Oisterwijk, VV Trinitas dat een plaatsje lager staat dan de ploeg van trainer  Erik van Esch. RKDVC dat vorige na twee overwinningen de weg naar boven heeft geslagen speelt in Drunen tegen ODC uit Boxtel. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.

In de 4e klasse zijn de zorgen voor HHC’09 nog steeds enorm want de Heusdenaren hebben nog geen punt kunnen behalen na zes wedstrijden competitie. Zondag een nieuwe kans bij nieuwkomer uit bij  Essche Boys. Dze ploeg heeft drie punten meer dan het puntloze HHC’09. SC Elshout speelt een thuiswedstrijd tegen het Rosmalense RKKSV. Bij winst kan SC Elshout weer terug naar het linkerrijtje.

FC Drunen heeft een vrij weekend.

Programma zondag 3 november
14.00 uur RKDVC – ODC
14.00 uur SC Elshout – RKKSV
14.00 uur Essche Boys – HHC’09
14.30 uur Nieuwkuijk – Haarsteeg
14.30 uur VV Trinitas Oisterwijk – Vlijmense Boys

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen