Hocheyheren komen na grote achterstand goed terug

MHCD heren 1 hadden een zwakke eerste helft tegen laagvlieger Pelikaan (0-3) maar kwamen na de rust goed terug zodat de eindstand toch nog 4-4 werd.Door het gelijkspel staat MHCD op een 8e plaats op de ranglijst

Afgelopen zondag stond Pelikaan op het programma voor Drunen. Op papier een zou dit een eenvoudige zege moeten zijn. Dit verliep echter anders. Voorgaande wedstrijden was Drunen niet al te sterk geweest in de beginfase en ook deze wedstrijd was dat weer het geval. Drunen kwam al snel op een 1-0 achterstand en een aantal minuten later viel zelfs de 2-0. Zelfs na deze 2-0 achterstand werden ze niet wakker waardoor Drunen de rust in gingen met een tussenstand van 3-0.

Drunen moest hierdoor van ver komen om nog wat punten te pakken. Gelukkig veranderde ze hun tactiek een beetje en dit deed wonderen. Drunen ging steeds beter hockeyen en zelfs scoren. Na enige tijd stond het 3-1 en een aantal minuten later 3-2. Ze waren goed bezig en na de rustpauze scoorde Drunen de 3-3 en stonden ze weer gelijk. Drunen bleef goed spelen en bleven kansen creëren, maar hierdoor kreeg Pelikaan ook meer ruimte. Na een bal over Drunen heen kregen zij een kans en scoorde de 4-3. Met nog 2 minuten op de klok moest Drunen echt alles geven om nog punten te pakken. Drunen bleef hoge druk zetten en in de laatste seconden van de wedstrijd kregen ze een strafcorner. Drunen ging met iedereen om de cirkel staan om te zorgen dat de bal niet uit de cirkel kwam maar dit was niet eens nodig want Thijs Titulaer sleepte de bal mooi in het hoekje. Een grote opluchting bij iedereen want Drunen had toch een 3-0 achterstand om kunnen zetten in een 4-4 gelijkspel.