SC Elshout terug in het linkerrijtje

Door een ruime overwinning op RKKSV is de ploeg van trainer Gilbert de Fijter weer terug in het linkerrijtje.

De thuiswedstrijd deze keer tegen RKKSV uit Kruisstraat is een belangrijke om de blik naar boven in de competitie te behouden. Dat dringt wel door lijkt het want beide ploegen gaan volop voor de overwinning vanaf het begin.
Poehpoeh, als dat schot in de eerste minuut van Luc van N. 4 cm naar links was geweest was de wedstrijd zeker anders geweest, maar helaas de doelpaal stond in de weg. Elshout weet de weg naar het doel vanaf het begin te vinden, de druk wordt opgevoerd. Een prachtige aanval en, supporters noemden het tik-tik-tik-tik-tik-boem, scoort Thijs de 1-0. Achterin staat Elshout als een huis deze middag en komt de tegenstander er niet door. Op slag van rust krijgen we een vrije trap vanaf de achterlijn genomen door Stan M., die wordt met een hakje door Thom binnen gewipt. De tweede helft een zelfde beeld, het is Elshout die de regie houdt over de wedstrijd. Het blijft een boeiende wedstrijd, RKKSV geeft het zeker niet op en dat komt de pot ten goede. In de 55e minuut is het Sven die de laatste en beslissende goal maakt die vooraf weer over veel schijven gaat, de opluchting is groot, het doet het team en de supporters goed!

De derde helft is voor de pupil van de week, Jesper Schoenmakers op de foto te zien aan het warm lopen met Stan de J. Na de wedstrijd vermaakt hij de hele kantine! Op de vraag hoe hij over zijn toekomst denkt is zijn antwoord, eerst S.C. Elshout, dan Ajax, dan Barcelona en daarnaast een carrière als carnavalszanger! Ambities genoeg en dat wordt gewaardeerd, én dat wordt meteen gedemonstreerd, hij springt bovenop de bartafel en zingt zo Zanger Kafke vlotjes mee. Die jongen komt er wel!