Pakt HHC’09 zondag zijn eerste driepunter

Foto: Heusden Nieuws

Zondag is er weer een volledig voetbalprogramma voor alle Heusdense voetbalclubs waar HHC’09 thuis speelt tegen RKKSV uit Kruiskamp en zijn eerste punten wil gaan behalen van de competitie. Er zijn tevens thuiswedstrijden Vlijmense Boys en Haarsteeg.

In de 4e klasse staat HHC’09 troosteloos op de laatste plaats en heeft zijn eerste zeven wedstrijden allemaal verloren. Zondag wacht een thuiswedstrijd voor de ploeg van trainer Ger Henskens tegen RKKSV. Deze ploeg verloor afgelopen zondag met 3-0 bij SC Elshout. De wedstrijd begint om 14.00 uur aan de Irenestraat in Heusden. SC Elshout is wisselvallig dit seizoen maar is weer terug in het linkerrijtje en gaat zondag naar Sint Oedenrode en speelt daar tegen concurrent Boskant.

In de 3e klasse gaat nummer vijf Nieuwkuijk op bezoek in Den Bosch bij de rode lantaarndrager B.V.V. bij winst blijven de Nieuwkuijkers zeker meedoen voor de bovenste plaatsen. Vlijmense Boys dat bezig is aan een prima seizoen treft het Boxtelse ODC en bij een overwinning blijven de Vlijmenaren volop meedoen. Haarsteeg ontvangt aan de Priemsteeg Zwaluw VFC uit Vught en RKDVC dat langzaam de weg naar boven heeft gevonden voetbalt in Kerkdriel tegen DSC.

FC Drunen dat zijn laatste twee wedstrijd met grote cijfers wist te winnen heeft een uitwedstrijd op het programma. In Moerdijk wacht TPO ( Tussen Puinhopen Opgericht)

Programma zondag 10 november
14.00 uur HHC ’09 – RKKSV
14.00 uur B.V.V. – Nieuwkuijk
14.30 uur Vlijmense Boys – ODC
14.30 uur DSC – RKDVC
14.30 uur Haarsteeg – Zwaluw VFC
14.30 uur Boskant – SC Elshout
14.30 uur TPO – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties