Uitslagen AquAmigos eerste wedstrijden in 2020

Foto: Aqua Amigos

De afdeling waterpolo van AquAmigos wenst iedereen een gezond, gelukkig maar ook een sportief 2020 toe. De eerste wedstrijden van het nieuwe jaar, de 2e helft van de competitie, heeft laten zien dat ieder team het jaar in is gegaan op de zelfde wijze als ze 2019 hebben verlaten.

Heren
Heren 1 ging hard onderuit tegen de Rijn uit Wageningen. Waar de thuis wedstrijd nog met 11 – 12 verloren ging werden onze heren nu met 19 – 5 naar huis gestuurd.
Heren 2 wist de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met 6 – 8 af te sluiten in hun voordeel. De vorige wedstrijd werd met 7 – 7 gelijk gespeeld.
Heren 3 blijft maar winnen. Aegir 2 was de eerste tegenstander van 2020. De vorige wedstrijd werd met 11 -11 gelijk gespeeld en dat was de aanleiding om het nu iets anders aan te pakken. Deze instelling leverde meteen de grootste overwinning op van deze competitie. De uitslag werd maar liefst 22 – 1.
Heren 4 konden op wintersport blijven want deze ploeg was vrij dit weekeinde.

Dames
De dames groeien per week. Was de vorige wedstrijd tegen Lutra nog 8 – 4, nu werd heel duidelijk wie de baas is in de competitie van onze dames,  Lurta moest duidelijk haar meerdere erkennen aan onze dames. De uitslag van 1 – 9 was duidelijk.
Dames 2 moesten, net als in de eerste wedstrijd, hun meerdere erkennen aan de dames van De Dokkelaers. Uitslag 10 – 3.

Jeugd
De B jeugd was vrij. Deze ploeg staat nog steeds boven aan met 3 punten voor maar met 1 wedstrijd meer gespeeld. Aangezien DBD, de nummer 2, een beter doelsaldo heeft zal deze ploeg er alles aan moeten doen om eerste te blijven.
De C jeugd dacht eenvoudig te winnen van de ploeg uit Tilburg. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 19 – 1, dus het zal nu wel weer een doelpunten festijn worden. Met een eindstand van 9 – 1 werd Tilburg naar huis gestuurd maar hier werd duidelijk dat de tegenstander aan het groeien is.
De D jeugd moest het opnemen zonder wisselspelers en met een andere doelverdediger. Het maakte niet veel uit want ook met 7 spelers wisten ze eenvoudig te winnen van Arethusa uit Oss. Uitslag 20 – 6.
De E jeugd wist ook nu helaas geen punten te pakken tegen. De eerste wedstrijd ging met 11 – 2 verloren tegen TRBres uit Tilburg en de wedstrijd van afgelopen weekeinde eindigde helaas met 0 – 16.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties