BC Drunen U13 pakt kampioenschap

Foto: BC Drunen

Afgelopen zondag 26 januari werd het opnieuw 8 – 0 voor het BC Drunen U13 team in de op een na laatste thuiswedstrijd tegen RBB uit Breda. Hiermee werd het kampioenschap U13 afdeling 3 regio Noord-Brabant veilig gesteld en zijn ze niet meer in te halen.

Na afloop werd de jeugd van BC Drunen onder grote belangstelling van familie en vrienden gehuldigd. Anniek Bergmans, Mila Bergmans, Frieke Kremers, Jannick Jansen, Tristan Hermse en Laurence Bok waren gedurende de gehele competitie al een klasse apart en gaven hun tegenstanders steeds het nakijken ook nu, in alweer de 9e wedstrijd van het seizoen, boekten ze opnieuw een forse overwinning. Alle partijen tegen RBB Breda werden in twee sets beslist en hiermee werd BC Drunen de terechte kampioen!

Voor de kampioenen was er een groot spandoek gemaakt wat sporthal De Vennen in een feeststemming bracht op het moment dat de winnende partij gespeeld werd. Van de maximaal haalbare 72 punten behaalde zij er maar liefst 67 en toonde daarmee aan de beste te zijn in hun afdeling. Door het grote verschil in punten is U13 niet meer in te halen door de nummer 2,  Reeshof uit Tilburg, die ze op zondag 9 februari treffen als tegenstanders tijdens de laatste wedstrijd van dit seizoen. Dit laatste treffen vindt plaats om 12.30 uur tijdens weer een thuiswedstrijd in Sporthal de Vennen in Drunen. De spelers van BC Drunen U 13 hopen op volle tribunes om de kampioenen toe te juichen.

Uitslagen en stand

Sporthal de Vennen
Vennestraat 86
5151CA Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen