Opnieuw een derby op het programma

Foto: Arjan van Dongen

Zondag staat er wederom een derby op het voetbalprogramma in de gemeente Heusden. In de 3e klasse speelt Nieuwkuijk een thuiswedstrijd tegen Vlijmense Boys. Ook RKDVC, Haarsteeg, HHC ’09 en SC Elshout hebben een thuiswedstrijd.

In de 3e klasse C spelen zondag om 14.30 uur op Sportpark Nieuwkuijk aan de Kerkstraat RKVV Nieuwkuijk en Vlijmense Boys tegen elkaar. Tevens is dit een wedstrijd om de Willy Naessens Derby Cup en wie er wint neemt de leiding in de tussenstand over van RKDVC.

Eerder in het seizoen werd het in Vlijmen 3-3, nadat Vlijmense Boys met de rust een 3-0 voorsprong had. Nieuwkuijk kan de punten wel gebruiken nadat het de laatste drie competitiewedstrijden heeft verloren en inmiddels teruggezakt is naar een 10e plaats. Vlijmense Boys blijft het goed doen en staat op een keurige 5e plaats en doet ook volop mee in de 2e periode. De wedstrijd staat onder leiding van Jochem Masman.
Haarsteeg ontvangt thuis ODC uit Boxtel, de huidige koploper in periode 2. Opnieuw een lastige tegenstander voor de nummer 11 op de ranglijst. RKDVC dat vorige week knap wist te winnen van Zwaluw VFC krijgt nu bezoek van de koploper CHC uit Den Bosch.

In de vierde klasse voor zowel SC Elshout als HHC ’09 een thuiswedstrijd. SC Elshout krijgt bezoek van WEC en HHC ’09 gaat het opnemen tegen Vorstenbossche Boys. Bij winst van HHC ’09 krijgt het de veilige elfde plaats in het vizier.

FC Drunen heeft een lastige uitwedstrijd en is te gast bij de huidige koploper Achtmaal. Wie weet kunnen de Drunenaren voor een verrassing zorgen.

Programma zondag 2 februari
14.00 uur RKDVC – CHC
14.00 uur HHC ’09 – Vorstenbossche Boys
14.00 uur SC Elshout – WEC
14.30 uur Haarsteeg – ODC
14.30 uur Nieuwkuijk – Vlijmense Boys
14.30 uur Achtmaal – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen