Programma Heusdense voetbalclubs

Foto: Arjan van Dongen

Als de weergoden ons goedgezind zijn (code oranje i.v.m. storm) is er zondag weer een volledig voetbalprogramma voor de Heusdense voetbalclubs. Vlijmense Boys en FC Drunen hebben een thuiswedstrijd, de overige verenigingen voetballen buiten de gemeente.

Op Sportpark De Hoge Heide ontvangt Vlijmense Boys het Bossche TGG dat samen met de ploeg van Erik van Esch het erg goed doet in de 2e periode en beide hopen op een toetje (nacompetitie) aan het einde van het seizoen. Nieuwkuijk dat een moeilijke periode doormaakt gaat op bezoek in Kerkdriel bij DSC. Haarsteeg waar trainer Ecrument Metin zijn contract deze week heeft verlengd, voetbalt in Waalwijk tegen Baardwijk. Het Drunense RKDVC reist af naar Boxtel en speelt op Sportpark Molenwijk tegen de koploper in de 2e periode ODC.

In de 4e klasse voor zowel SC Elshout als HHC’09 een uitwedstrijd. SC Elshout bezoekt VOW uit Zijtaart, de huidige nummer vier en HHC’09 gaat proberen drie punten op te halen bij Boxtel.

FC Drunen wil revanche nemen van de grote nederlaag van vorige week en kan dat thuis doen tegen rode lantaarndrager in de 5e klasse Advendo uit Breda. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur en van de overige wedstrijden is de aftrap om 14.30 uur

Zondag 9 februari
14.00 uur FC Drunen – Advendo
14.30 uur DSC – Nieuwkuijk
14.30 uur Vlijmense Boys – TGG
14.30 uur Baardwijk – Haarsteeg
14.30 uur ODC – RKDVC
14.30 uur VOW – SC Elshout
14.30 uur Boxtel – HHC ‘09

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen