De Witt Eindverpakkingssystemen nieuwe hoofdsponsor RKVV Nieuwkuijk

Foto: RKVV Nieuwkuijk

Op 8 april heeft De Witt Eindverpakkingssystemen (https://www.dewitt-evs.nl/) een hoofdsponsorcontract voor RKVV Nieuwkuijk ondertekend. Marc van Loon tekende, mede namens zijn compagnon Richard Harmeling, een 3 jarige verbintenis.

Formeel neemt De Witt Eindverpakkingssystemen per 1 juli het hoofdsponsorcontract over van Sanitair Brabant. Dit bedrijf van Maik Verhoeven is de afgelopen 3 jaar hoofdsponsor geweest. Het bestuur dankt Maik voor zijn hoofdsponsorschap de afgelopen 3 jaren

Marc is een bekende in de club. Al meer dan 40 jaar lid. Bij Marc zit voetbal in zijn genen, zijn vader Jan is ook jaren actief geweest als voetballer en bestuurder van RKVV Nieuwkuijk. “Toen de mogelijkheid zich aandiende hoefde ik er niet lang over na te denken”, zei Marc.  “Nieuwkuijk is een mooie club met een goede naam in de regio.  Hoewel ik tegenwoordig in Kaatsheuvel woon, zit de club in mijn hart. En wat bij mij ook een beetje mee speelt is de trots die mijn vader zou hebben gehad, als hij dit mee had mogen maken”.

Op de foto Marc van Loon samen met voorzitter Eduard Figee

Als vereniging is RKVV Nieuwkuijk er natuurlijk blij mee dat wederom een bedrijf van een clubman hoofdsponsor wordt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties