Bas Brok nieuwe voorzitter FC Drunen

Foto: Fc Drunen

In kleine samenstelling werd er donderdagavond alsnog een Algemene Ledenvergadering houden bij FC Drunen. Een vergadering waarin natuurlijk werd terug gekeken op een periode die  door het corona-virus allerlei beperkingen op heeft gelegd bij de club

Tijdens deze ALV was ook het moment dat  voorzitter Henk Cornelisse na jaren inzet, passie en energie afscheid nam als voorzitter en de leden Bas Brok kozen als nieuwe voorzitter. Uiteraard is FC Drunen Henk héél dankbaar voor al zijn inspanningen voor de club!

Ook werd de ALV gebruikt om Robbie Koole zijn eerste contract te laten tekenen. Als kind van de club zal hij komend seizoen het Zaterdag 1-team gaan leiden. Robbie Koole is nog relatief jong van leeftijd (27) maar mag zich inmiddels een oudgediende van FC Drunen noemen. Als voormalig selectiespeler trainde hij diverse teams. Het afgelopen jaar was Robbie Koole assistent-trainer van FC Drunen Zondag 1. Na het recentelijk behalen van zijn officiële KNVB UEFA-C diploma gaf bij het bestuur aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Ali Albayrak blijft trainer van zondag 1.

Kortom: de maatregelen beperken veel maar FC Drunen zit niet stil!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen