Van Gerwen vanavond in actie bij Premier League Darts

Foto: Screeonshot RTL 7/WGF

Vanaf maandagavond gaat de Premier League weer verder met het tweede blok van vier speelavonden op een rij. Vlijmenaar Michael van Gerwen komt in de 6e speelronde uit tegen de Engelsman Glen Durrant.

Het afgelopen jaar  hield Van Gerwen slechts één punt over aan zijn twee duels tegen Durrant. De Brit is echter geen schim meer van de speler die vorig jaar overtuigend de Premier League Darts op zijn naam schreef. Hij kreeg in het najaar te kampen met het coronavirus en na een paar gevoelige nederlagen is het zelfvertrouwen tot een nulpunt gezakt. Van Gerwen heeft een overwinning nodig  om in de top vier van de ranglijst te blijven.

Koploper Johnny  treft de Belg Dimitri van den Bergh Nummer zes Rob Cross staat tegenover nummer acht Gary Anderson, terwijl nummer zeven James Wade het opneemt tegen nummer negen José de Sousa terwijl de avond wordt afgesloten met een clash tussen Nathan Aspinall en Peter Wright

Er worden drie avonden gespeeld alvorens het op donderdag Judgement Night is en dan wordt afscheid genomen van de twee spelers onderaan de ranking.

Speeldag 6 maandag 19 april
Rob Cross – Gary Anderson
Jose de Sousa – James Wade
Jonny Clayton – Dimitri Van den Bergh
Glen Durrant – Michael van Gerwen
Nathan Aspinall – Peter Wright

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties