Trainingspakken van sponsoren Ufuk Montage en TVS Allround voor FC Den Bosch (RKDVC)

Foto: RKDVC

Hoe moeilijk is het om in deze tijd sponsoren te vinden? Voor de jongens van RKDVC FC Den Bosch niet. Niet een, maar zelfs twee bedrijven kwamen naar voren met de vraag of ze de jongens van nieuwe trainingspakken mochten voorzien! Wat een luxe. Al aan het begin van dit voetbalseizoen liepen de spelers in deze mooi trainingspakken. Pas onlangs konden we de officiële uitreiking doen en de sponsoren in het zonnetje zetten.

Ufuk Kösterelioğlu namens Ufuk Montage en Tim van Santvoort namens TVS Allround reikten de schitterende trainingspakken uit. Alle spelers kregen een nieuw jack en broek met nummers erop. We hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat de spelers er zelfs in zijn gaan slapen. Zo mooi vonden ze de pakken.

Ufuk Montage
De perfectionist in gevelbekleding. “Dat wat je ziet, moet mooi zijn.” Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het inmeten en monteren. Grote bedrijfshallen en projecten bij o.a. Jumbo zien er tiptop uit. Van koel- en vriescellen tot renovaties van huizen en bedrijfshallen worden door Ufuk Montage voorzien van een perfecte montage en afwerking. Benieuwd of Ufuk Montage iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 06 33 40 79 55.

TVS Allround
De specialist voor grote en kleine klussen rondom huis of bij bedrijven. Aan- en verbouw en allround klussen. TVS Allround kenmerkt zich door betrouwbaarheid, vakmanschap, flexibiliteit, professionaliteit en de manier van communiceren. Benieuwd wat ze nog meer doen? Kijk eens op www.tvsallround.nl, neem contact op via 06 23 37 11 14 of stuur een mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties