Heren 2 AquAmigos verliest van ZWH

Foto: AquAmigos

Afgelopen weekend weer diverse wedstrijden voor de teams van AquAmigos met wisselende resultaten. De heren 2, een jeugdige ploeg aangevuld met enkele ouderen, moest het opnemen tegen het eerste heren team van Zuidwesthoek (ZWH). Zo was er een overwinning van Heren 4 en was er een ruime nederlaag vor Heren 5. Bij de wist alleen CG1 een overwinning te behalen. 

De eerste periode verliep erg rommelig, ZWH kreeg de beste kansen maar door goed keeperswerk van Twan Pelles werd een voorsprong voorkomen. Tussenstand 1 – 1. De 2e periode was zeker anders als de eerste, veel strijd waarin AquAmigos verzuimde de kansen af te ronden. Tussenstand 3 – 4. De 3e periode was een beetje te vergelijken met de 2e periode. De fysieke ploeg van ZWH nam de overhand maar AquAmigos wist nog redelijk hun kansen te benutten maar er moet wel gezegd worden dat wederom AquAmigos slordig om is gegaan met de mogelijkheden. Tussenstand 6 – 7. Ook in de 4e periode wisten de jongeren het niet bol te werken tegen het fysieke spel van ZWH. Eindstand 7 – 9.

Heren
AquAmigos H2 – De Zuidwesthoek H1  7 – 9
AquAmigos H4 – ZVDO’74 H2  15 – 4
AquAmigos H5 – De Vennen H4  5 – 16

Jeugd
AquAmigos DG1 – DZT’62 DG1  0 – 31
ZPC de Zeeuwsekust EG1 – AquAmigos EG1  9 – 6
DZT’62 CG1 – AquAmigos CG1  6 – 8

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen