Verhoeven en Van Mensfoort verlengen bij VV Nieuwkuijk

Foto: VV Nieuwkuijk

De selectietrainers Corné Verhoeven en Dennis van Mensvoort verbinden zich een jaar langer aan onze club. Bestuur en Technische Commissie vv Nieuwkuijk is verheugd dat ze hierover vóór de ’trainerscarrousel’ overeenstemming hebben bereikt.

Normaliter staan trainers bij onze club voor maximaal 3 jaar onder contract, waarbij er jaarlijks wordt  geëvalueerd. Die 3 jaar zijn einde van dit seizoen voorbij. Echter, door Corona hebben zij nog niet één seizoen af kunnen maken. Uit de tussentijdse evaluaties van de afgelopen 2 jaren is gebleken dat bestuur, technische commissie en spelers tevreden zijn over de samenwerking van trainers en selectie. Daarom is besloten om nog een jaar door te gaan.

Corné staat voor Nieuwkuijk 1 en wil graag nog laten zien waar deze groep onze zijn leiding toe in staat is. De chemie met de groep is goed. Corné: “Ik heb het goed naar mijn zin in Nieuwkuijk en werk fijn samen met deze staf, de spelersgroep en iedereen binnen de club er omheen. We hebben veel kwaliteit en de afgelopen 2 jaar al mooie stappen gezet, maar ik denk dat we er samen nog meer uit kunnen halen. Daarom is het fijn dat we al zo vroeg verlengen en we de tijd krijgen om onze ambities waar te maken. Voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar!”

Dennis heeft als trainer van Nieuwkuijk 2 niet alleen als doel te strijden voor klassebehoud, maar ook een goede leverancier te zijn om Nieuwkuijk 1 aan te vullen.  Dennis: “De samenwerking met Corné goed. We weten wat het tweede elftal kan en niet kan. Belangrijk is natuurlijk dat we zelf onze puntjes mee pikken, maar ook om op goede wijze en waar nodig spelers voor het eerste te leveren. Ik wil daar nog graag mee door gaan. Het inpassen en doorstromen van de JO-19 spelers hoort daar ook bij. Dit seizoen is helaas niemand over gekomen vanuit de jeugd, maar volgend jaar is er hopelijk weer wel doorstroming ”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen