Clubkampioenschappen Judoclub Drunen

Foto: Judoclub Drunen

Op 7 november jongstleden waren de clubkampioenschappen van judoclub Drunen. Als eerste mochten de leden van de tuimeljudo en de judoka’s tot 5 jaar van start gaan met een randoritoernooi (grondgevechten). Alle judoka’s hebben hard gewerkt en verdienden aan het einde een medaille.

De speciale aanmoedigingsprijs was voor Sarah, met 3 jaar het jongste lid van judoclub Drunen en wat deed ze haar best! Aansluitend begonnen de wedstrijden van de jeugdleden, zij namen deel per gewichts- en leeftijdsklasse. Er werd hard gestreden om de mooie prijzen te bemachtigen.

Tijdens de clubkampioenschappen is er altijd de open klasse, die in 3 categorieën is verdeeld: open klasse dames, open klasse heren tot 15 jaar en open klasse heren. Binnen de categorieën kan ieder lid van de club strijden om de titel clubkampioen van Judoclub Drunen. In de open klasse dames werd er flink gestreden en ondanks een blessure is Fivianne de Peffer clubkampioen geworden. In de open klasse heren tot 15 jaar is Bjarne Jensen clubkampioen geworden en na 3 bloedstollende wedstrijden is Nick Vingerhoets clubkampioen open klasse heren geworden. Het is overduidelijk dat er een nieuwe generatie judoka’s is opgestaan om Judoclub Drunen te vertegenwoordigen. Na de open klasse was het tijd voor de leeftijdscategorie 12-plus om in hun gewichts- en leeftijdsklasse om te strijden om de clubkampioenstitel. Vian kreeg een aanmoedigingsprijs, omdat hij zich goed staande hield tijdens de wedstrijden in zijn gewichtsklasse.

Wil jij ook een keer judoën? Schrijf je dan nu in voor twee gratis proeflessen!

De trainingen zijn op:

  • maandag voor de leeftijden 6 tot met 16 jaar;
  • vrijdag voor alle leeftijden;
  • zaterdagochtend is er tuimeljudo van 3 jaar tot 5 jaar.

Vanaf het nieuwe jaar start Judoclub Drunen op woensdag met een groep vanaf 5 jaar.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen