Jan van Dongen kampioen biljarten

dav
dav
Foto: BV Den Bolder

Op 29 en 30 november werden in Den Bolder te Waspik de finales gespeeld voor de driebanden kampioenschappen in de 1e klasse van de Vereniging Bond Dagbiljart Midden-Brabant (VBDM). Dit biljartkampioenschap werd georganiseerd door BV Den Bolder in Waspik

Het was een enerverende finale met een toernooi gemiddelde van 0,631, die met de nodige corona maatregelen gelukkig nog door kon gaan. Verrassend maar zeker verdiend werd Jan van Dongen van Hunenhof uit Drunen de nieuw kampioen. Ad van Cromvoirt van de Molenvliet Waalwijk werd met een niets lager carambole gemiddelde 2e, en oud Nederlandskampioen Dingeman Picrocrie werd met de meest gemaakte caramboles derde.4e en 5e werden respectievelijk Hans van der Ven van de Gildenbond Kaatsheuvel en Toon Vervoort van de Molenvliet Waalwijk.

De prijzen werden met behulp van een rest keu coronaproef uitgereikt door wedstrijdleider Peter van den Broek van de VBDM.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen