Rob van Beers (75) benoemt tot erelid van AquAmigos

Foto: AquAmigos

21 december was wederom een dag waarop Rob van Beers in het zonnetje werd gezet, dit maal omdat hij door het bestuur van AquAmigos tot erelid werd benoemd. Rob was eerder dit jaar al geridderd in de orde van Oranje Nassau en omdat hij ook 40 jaar scheidsrechter was werd hij ook door de KNZB bedankt.

AquAmigos kon natuurlijk niet achter blijven. Het eerste moment om Rob tot erelid te benoemen was reeds gepland in januari, maar daar gooide Corona roet in het eten. Het 2e moment in maart werd ook gecanceld i.v.m. Corona. Ook het 3e moment in september viel in het water, weer door Corona. Gelukkig kon het bestuur toch nog een datum vinden waarop ze Rob in het zonnetje konden zetten.

Op 1 januari 1975 werd Rob lid van DEZV. Hij kwam de toenmalige ploeg waterpoloërs versterken met zijn kwaliteiten die hij opgedaan had bij BZV uit den-Bosch.

Na enkele jaren zeer succesvol in die ploeg te hebben gespeeld werd hij scheidsrechter en is de dames van DEZV gaan trainen. Naast al dit belangeloze werk was Rob ook altijd de man die voor het eten zorgde bij het jaarlijkse waterpolo toernooi. Samen met vrouw en kinderen werd er gezorgd dat er voldoende saté, soep en broodjes hamburger waren die gretig aftrek vonden bij de deelnemers.

Het scheidsrechters werk kreeg op een gegeven moment zijn voorkeur. Ook hier heeft hij zijn sporen achter gelaten door, namens AquAmigos, te fluiten op een hoog niveau. Nu, op 75 jarige leeftijd, fluit hij nog steeds met veel plezier in geheel midden en zuid Nederland.

Het bestuur heeft Rob dan ook benoemd tot erelid, bij benoeming ontving hij van interim voorzitter Bers Spitters, de oorkonde en een bloemetje waar hij zichtbaar mee verrast was.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen