WK voor Van Gerwen voorbij na positieve coronatest

Foto: Screenshot/WGF

Michael van Gerwen is positief getest op het coronavirus en kan daardoor niet meer in actie komen op het WK darts in Londen. De drievoudig wereldkampioen zou dinsdagavond zijn partij in de derde ronde spelen tegen Chris Dobey.

Eerder testten zijn landgenoten Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld ook al positief op corona. Van Gerwen zou in Londen vrij nauw in contact zijn geweest met Van der Voort.

Van der Voort leverde maandag een positieve coronatest af en moest vervolgens een streep zetten door zijn wedstrijd tegen James Wade in de derde ronde van het WK Darts. De Noord-Hollander vreesde echter meteen ook voor het lot van Van Gerwen, met wie hij tijdens de kerstdagen heeft gedineerd.

Van Gerwen liet weten vanuit zijn hotelkamer in Londen ,,Een dikke streep door de rekening en de grootste nachtmerrie die je maar kunt bedenken.” De drievoudig wereldkampioen uit verder kritiek op de gehanteerde regels door de PDC rond corona.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen