Jorien Wolfert nieuwe secretaris bij VV Haarsteeg

Foto: VV Haarsteeg

Joren Wolfert is het nieuwe bestuurslid van VV Haarsteeg. Hij volgt Patrick van Esch op als secretaris van de voetbalvereniging. Nadat Van Esch had aangegeven te willen stoppen als secretaris is het balletje gaan rollen en na een soepele overdracht is Wolfert klaar voor zijn nieuwe bestuursfunctie!

VV Haarsteeg  wil Patrick van Esch ontzettend bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet binnen het bestuur en de vereniging is blij dat hij als verzorger van het eerste elftal verbonden blijft aan de club. De nieuwe secretaris Joren stelt zich onderstaand voor:

‘’Mijn naam is Joren Wolfert, 27 jaar, en mijn roots liggen in Zeeland. Tijdens mijn studie heb ik mijn vriendin leren kennen waar ik inmiddels een aantal jaar mee in Vlijmen woon. Voetballen zat er van kinds af aan al in, zodoende heb ik dat bij VV Haarsteeg ook weer opgepakt. Hier speel ik nu met veel plezier de eerste, tweede en derde helft met het 5e. VV Haarsteeg was al direct een club waar ik me thuis voelde. Ik ben daarom blij dat ik vanaf heden mijn steentje mag bijdragen als secretaris. Ik ga mijn uiterste best doen om deze functie zo goed mogelijk te vervullen!’’
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen