RKDVC verliest bij concurrent van Vlijmense Boys

RKDVC verloor dinsdagavond de inhaalwedstrijd bij Trinitas Oisterwijk met 4-0 en zo blijft het spannend in de 3e klasse B. Vlijmense Boys is nog steeds koploper met 49 punten en heeft nu éé’n punt meer dan Trinitas Oisterwijk met nog twee wedstrijden op het programma. Ook Gilze doet nog mee en heeft twee punten minder dan de mannen van trainer Erik van Esch. Vlijmense Boys gaat zondag op bezoek bij buurman VV Nieuwkuijk.

Verslag RKDVC
RKDVC moest afgelopen dinsdagavond in Oisterwijk aantreden tegen kampioenskandidaat Trinitas. Daar waar voor de gastheren er nog veel op het spel stond kon RKDVC frank en vrij spelen. In de eerste helft kregen de toeschouwers een goed en attractief spelend RKDVC te zien. Daar waar RKDVC het scoren achterwege liet was de Oisterwijkse ploeg effectief. In de 31ste minuut was Job Viellevoy trefzeker, 1-0.

Na rust werd de wedstrijd door Trinitas binnen tien minuten beslist. Harm van de Ven en opnieuw topscoorder Job Villevoy scoorden in de 50ste en 52ste minuut, Hierna kon de thuisploeg de overwinning simpel over de eindstreep brengen. In de slotfase zorgde Freek van de Pas dat de eindstand op 4-0 werd bepaald.

Door de overwinning is Trinitas de koploper Vlijmense Boys tot op 1 punt genaderd.. De kampioensrace is dus nog niet gelopen. Naast deze twee ploegen doet ook Gilze nog volledig mee. Zij staan op slechts twee punten van de koploper. Een spannend einde van de competitie is dus gegarandeerd.