Geslaagd Hockey Festijn MHCD in Drunen

Foto: MHCD

In de meivakantie was er een groots opgezet Hockey Festijn bij Mixed Hockey Club in Drunen, speciaal georganiseerd voor alle jongens en meisjes die zin hadden om met hockey kennis te maken. Daarnaast mochten alle junioren, jongste jeugd en funkey’s (in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar) hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om ook met hockey kennis te maken.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een gratis bitje en er waren sticks te leen, dus iedereen kon veilig meedoen aan het festijn. Het is een enorme happening geworden met meer dan 120 deelnemers, zo’n 80 meisjes en 40 jongens. Ze hadden ingeschreven op onderdelen als knotshockey, uni-hockey en een echte snelheidsmeter voor de hardste slagen. Maar daarnaast werden er ook partijtjes gespeeld op panna-veldjes, trucjes met bal en stick geoefend en estafettes en parcourtjes afgelegd. Kortom, één groot hockeyfeest. En uiteraard na afloop frietjes met wat te drinken.

Iedereen kon zich naderhand opgeven voor gratis proeflessen en daar werd ook gretig gebruik van gemaakt. En dat is nog steeds mogelijk. Via www.mhcd.nl kun je je opgeven voor gratis proeftrainingen, al vanaf 4 jaar. Als je je nu opgeeft, kun je direct meedoen, hoe leuk is dat?

Voor de beginnende hockeyers biedt MHCD ook een starters pakket aan met een bitje, bidon en een tegoedbon voor scheenbeschermers. Zo is iedereen helemaal klaar voor de eerste training!

Ook als je al wat ouder bent kun je bij MHCD instromen. Je wordt dan ingedeeld als trainingslid in je eigen leeftijdscategorie en kunt vaak al direct aansluiten bij een trainingsgroepje.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen