VV Nieuwkuijk winaar Naessens Derby Cup

VV Nieuwkuijk is winnaar geworden van de Willy Naessens Derby Cup seizoen 2021/2022. Het bleef in de eindstand Haarsteeg, Vlijmense Boys  en RKDVC ruim voor.

De vier clubs hebben wederom dit seizoen  tegenover elkaar gestaan op de groene velden. “Willy Naessens Nederland wil op een leuke manier de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat het de verenigingen een warm hart toe willen dragen. Vertelt Suzan Dorgelo van Willy Naessens Industriebouw Nederland dat gevestigd aan de Vimmerik 18 in Nieuwkuijk.

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) werd de ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3B, de onderlinge resultaten werden bijgehouden op een aparte ranglijst. De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, werd beloond met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging. RKVV Nieuwkuijk (14 punten) had in de eindstand maar liefst zeven punten meer als nummer twee Haarsteeg (7 punten). Vlijmense Boys dat lang in strijd was voor het kampioenschap in de 3e klasse B pakte 6 punten en vierde en laatste werd het Drunense RKDVC met totaal 5 punten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen