De wimbledonsfeer ervaren kan gewoon in Drunen

Foto: LTC Klinkaert

In het voorjaar was er het gezellige voorjaarstoernooi bij LTC de Klinkaert, waar tennis en padel in één toernooi werden gespeeld. Aan het begin van de zomer zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Hoogste tijd nu voor het Jumbo Dubbeltoernooi. Dat wordt gespeeld in week 35 van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september. Ook in het weekend daarvoor op 27 en 28 augustus kan al gespeeld worden.

We spreken met Marie-Jose van de Wiel, toernooileider van dit mooie tennis- en padeltoernooi, dat ook dit jaar weer in Wimbledonsfeer is gehuld. “Dat doen we met een knipoog natuurlijk, altijd leuk dat een toernooi een bepaald thema heeft. Naast spannende wedstrijden, speelt bij onze club, dus ook tijdens dit toernooi, gastvrijheid en gezelligheid een grote rol”, vertelt Marie-Jose enthousiast. Samen met de rest van de commissie Dubbeltoernooi is ze volop bezig met de organisatie. “Vooral op de padelonderdelen werd in het begin veel ingeschreven, maar ook de tennisinschrijvingen beginnen inmiddels lekker binnen te komen. Maar er is nog ruimte voor meer spelers om mee te doen”.

Er kan nog tot 15 augustus worden ingeschreven. Iedereen is welkom: beginner of gevorderde. Voor tennis zijn er de volgende categorieën:
– 3,4,5 (open) HD DD GD
– 6,7,8 (17+) HD DD GD

Voor het Jumbo Dubbeltoernooi is er een primeur. Dit jaar kan voor het eerst ook ingeschreven worden voor Padel en wel in de onderdelen:
– 4/5 (open) HD DD
– 6/7 (open) HD DD GD
– D 8/9 (dit is een dubbel waarbij mannen en vrouwen door elkaar spelen)

Iedereen die lid is van de KNLTB kan meedoen, in maximaal 2 onderdelen. Het inschrijven gaat via de welbekende site: MijnKNLTB of www.toernooi.nl. Toeschouwers zijn zeker ook welkom. Door de week wordt er elke avond gespeeld en in het weekend ook overdag. Geheel in de stijl van Wimbledon zullen er vast weer heerlijke aardbeien met slagroom worden getrakteerd: daar wil je toch bij zijn? LTC de Klinkaert is te vinden aan de Steegerf 6 in Drunen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen