Henry Theunissen Installaties maakt trainen mini’s door regen en wind mogelijk

Foto: VV Haarsteeg

Door regen en wind wordt er getraind bij de mini’s van VV Haarsteeg. Het hebben van een fijne jas is daarbij geen overbodige luxe. Gelukkig kunnen ze altijd rekenen op hun trouwe sponsoren. Eén van deze sponseren, familie Theunissen, heeft ze jassen gesponsord. Hierdoor kunnen wij ook met iets minder weer, ervoor zorgen dat er weer getraind kan worden.

Het negental trainers verzorgd 2 keer week een training voor de mini’s van VV Haarsteeg. Zo’n 50 kinderen tussen 4 en 6 jaar trainen op woensdag van 16:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 10:00 uur. Dit doen ze op hun eigen gedeelte van het sportcomplex van VV Haarsteeg. Vol plezier en met veel energie zorgen de trainers dat de kinderen genieten van het voetbalspelletje en elke training op een leuke manier verloopt. En als er iemand jarig dat dit op een mooie manier in de kring gezet en wordt er massaal voor hem of haar gezongen.

Meer informatie over de mini’s van VV Haarsteeg kunt u terugvinden op https://www.vvhaarsteeg.nl/minis

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen