Koningschieten Handboogvereniging Constantia in Drunen

Foto: Handboogvereniging Constantia

Op zaterdag 11 mei vond het traditionele Koningschieten plaats bij Handboogvereniging Constantia aan de Torenstraat in Drunen. Er deden  22 personen met verschillende boog categorieën mee aan het Koningschieten. Het Koningschieten is een wedstrijd op een afstand van 25 meter tot het doel en waarbij er 2 x 15 pijlen worden geschoten.

Na de 2 rondes gingen de beste 6 door naar de volgende ronde, te weten, Henri Sonnemans, Rene van Bavel, Cor Timmermans, Roland van Berkel, Hans van Haaren en Stefan van Berkel. Na deze ronde gingen de finalisten, Cor, Roland en Rene, schieten voor de titel Koning  2024. Rene van Bavel Koning 2023, moest zijn titel verdedigen.

Na een spannende strijd met een minimaal puntenverschil prolongeerde Rene van Bavel zijn titel en was Koning 2024 met 90 punten, 2e Roland van Berkel 88 punten en 3e  Cor Timmermans 87 punten. Anne Marie van der Staak werd Prinses, Haroet Markosian, Koning van de Houtschutters is Henri Sonnemans geworden.

Het was een gezellige wedstrijd geweest met een hapje en drankje en als afsluiting een lekker buffet was de wedstrijd nog eens werd besproken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen