D66 Heusden voor een multifunctionele accommodatie in Elshout

Foto: D66 Heusden

Met D66 Heusden is Ilse Kolmans recent op bezoek geweest bij Kansrijk Elshout, het buurtbestuur van Elshout. Zij hebben het hun plan gepresenteerd voor een multifunctioneel accommodatie in Elshout. Kolmans woont zelf haar hele leven al in Elshout en werd erg enthousiast van het plan. Het buurtbestuur ziet een kans voor een kloppend hart van Elshout.

Gezien de hoognodige renovatie van zowel de basisschool T.H.J. Rijken, als het gemeenschapshuis ‘t Rad, is het volgens het buurtbestuur nu de tijd.

Zie ook https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20220121/kansrijk-elshout-zet-concrete-stap-richting-multifunctionele-accommodatie/

Daar is D66 Heusden het helemaal mee eens. In de multifunctioneel accommodatie zullen de basisschool en het gemeenschapshuis samenkomen en het gebouw is verder in te vullen naar de wens en vraag van de gebruikers. Zo kan de gymzaal ge-upgrade worden tot sportzaal met meer ruimte, waar de sportverenigingen van Elshout zeer de behoefte aan hebben. Kan er ruimte worden gecreëerd voor muziek- en toneelverenigingen. Mogelijk gecombineerd met ouderensociëteit D’n Elshof, is dit potentieel een centrum waar jong, oud, onderwijs, sport en cultuur bij elkaar komen en het dorp verbindt. De inwoners en het buurtbestuur zijn er klaar voor. Nu de gemeente nog.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen