Bax Opleidingen groeit door met maar liefst drie nieuwe vrachtauto’s

Na de verhuizing naar een nieuwbouwpand afgelopen zomer en de opening van een vestiging in Tilburg eerder dit jaar is Bax alweer klaar voor de volgende stap. Afgelopen vrijdag hebben Jourian en Henriëtte Bax namelijk de handtekening gezet voor de aanschaf van maar liefst drie nieuwe Mercedes Actros vrachtauto’s. Bax Opleidingen speelt hiermee in op de grote vraag naar vrachtautochauffeurs in de regio.

De voordelen van Face ID op je iPhone

Apple introduceerde Face ID in 2017 voor het eerst op de iPhone X. Deze nieuwe functie vervangt het Touch ID vingerafdruk systeem van Apple, wat via de home button te gebruiken was. Tegenwoordig kunnen alle nieuwe iPhones dus ontgrendeld worden met Face ID. Je hoeft alleen naar je telefoon te kijken en hij ontgrendeld binnen een seconde. Daarnaast is het ook een stuk veiliger dan de voormalige Touch ID waardoor je gegevens nog beter beschermd zijn. Benieuwd naar de voordelen van Face ID? Wij vertellen je graag meer.

Nieuwe rijschool In Charge richt zich volledig op elektrische auto’s

In Charge: The Electric Driving Academy. Zo luidt de opdruk op de zijkant van twee splinternieuwe Volkswagen ID.3 voertuigen. In Charge is een rijschool die zich volledig focust op elektrisch rijden en is gevestigd in Drunen. Ik hoor u misschien denken: ‘’In Drunen? Zit daar ook niet een andere rijopleider: Bax Verkeersopleidingen?’’ Dat klopt zeker en de link tussen deze rijscholen is dan ook heel direct. In Charge is namelijk ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen Bax Verkeersopleidingen en Van Mossel Automotive Group.

Praktijk KindVerbindt in voormalig pand politiebureau en De Zonnewijzer Drunen

Sinds mei 2021 is praktijk KindVerbindt gevestigd in het pand - voormalig politiebureau en De Zonnewijzer - aan de Prins Bernhardstraat 9 in Drunen. Hier bieden wij (vak)therapieën en behandeling op maat onder één dak, namelijk; Psychosociale therapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, psychomotorische therapie, rouw en verlies therapie, beeldende therapie en kindertherapie. Ook voor complexe scheidingen waarbij ouders en kind therapie en ondersteuning nodig hebben, bent u bij KindVerbindt van harte welkom