Brabant Oor: Rookmelders ook verplicht voor slechthorenden

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht in alle woningen. In het landelijke bouwbesluit staat omschreven dat op iedere verdieping, waar een verblijfsruimte is, op de vluchtroute rookmelders geïnstalleerd moeten worden. Deze regelgeving was er deels al, maar gaat nu voor alle woningen gelden. Dit betekent dat zowel woningbouwverenigingen als particulieren hieraan moeten voldoen, en dit is een ontwikkeling die direct van invloed is op slechthorenden.

Kom jij werken bij de leukste kinderopvang van Noord-Brabant?

Voor uitbreiding van ons gezellige team is Kinderopvang Onder de Pannen op zoek naar enthousiaste, ondernemende en gedreven beroepskrachten op zowel de dagopvang als BSO. Heb jij zin om bij de leukste kinderopvang van Nederland te werken en onze baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en tieners te helpen om al spelend hun talenten aan te boren en het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer dan bij Kinderopvang Onder de Pannen in Vught!

2000 BSO kinderen Mikz kinderopvang maken ‘Doosjes vol geluk’ voor Oekraïense vluchtelingen

Geluk vermenigvuldigd door het te delen, ‘Doosje vol geluk’ is een project waarbij geluk doorgeven centraal staat en nu in het bijzonder voor vluchtelingen uit Oekraïne. Manager Hadewych Peters is direct enthousiast wanneer zij benaderd wordt door Juliette de Wette van ‘Back for good’. Een organisatie gericht op het maken van social impact en accenten legt op duurzaamheid.