Autobedrijf Moonen: al 50 jaar is onze service uw voordeel

Autobedrijf Moonen aan de Scheidingstraat 4 in Elshout bestaat dit jaar 50 jaar. Al sinds 1971 is het bedrijf een vertrouwd adres voor alle wensen op autogebied. Autobedrijf Moonen stelt met zijn passie voor auto’s zijn klanten tevreden. En blijft dat uiteraard ook na dat gouden jubileum doen.

In 1971 opende Gerard Moonen aan de Schanswijk in Elshout zijn autobedrijf. Hij had de stoute schoenen aangetrokken, omdat hij wegens gezondheidsproblemen de boerderij van zijn vader niet kon overnemen. Gerard had zich om laten scholen en sleutelde in zijn vrije tijd graag aan auto’s, vooral aan 2CV’s. Ook zijn vrouw Bertha werkte volop mee in het bedrijf. In 1973  werd er verhuisd naar de Scheidingsstraat met een ruime werkplaats achter het huis. Later kwam er ook een showroom.

Zoon Jack, bij wie de liefde voor het vak al vroeg met de paplepel was ingegoten, volgde vanaf 1996 officieel zijn vader op. De huidige eigenaar heeft zijn auto technische opleiding in Apeldoorn gevolgd en ervaring opgedaan bij diverse autobedrijven. Jack werkte altijd nauw samen met zijn vader. Totdat Gerard plotseling op 66-jarige leeftijd plotseling overleed.

Jack erfde van zijn vader ook de liefde voor de Citroën en heeft inmiddels een grote verzameling van dit Franse automerk. “Ik rijd graag autorally’s in binnen- en buitenland. Hopelijk kan dat binnenkort weer. Daarnaast sleutel ik graag aan deze auto’s”, zegt Jack over zijn voorkeur voor Citroën.

Jack Moonen heeft ervoor gekozen het bedrijf kleinschalig te houden. Hij runt het samen met zijn medewerkers John (al 35 jaar in dienst) en Thierry (15 jaar in dienst). Jacks vrouw Doroté doet de administratie. Het moderne familiebedrijf is er voor alle types Citroën en voor alle andere automerken. “Bij ons staan kwaliteit en de vooral de service erg hoog in het vaandel. De klanten zijn erg tevreden en komen graag bij ons terug. We zeggen dan ook altijd: ‘Onze service uw voordeel.’”

Nieuwsgierig geworden?
Autobedrijf Moonen
Scheidingsstraat 4
5154 AG Elshout
Tel. 0416-373591
Website: www.autobedrijfmoonen.nl

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen