Bootcamp bij atletiek- en wandelvereniging DAK

Foto: DAK

Wil je meer doen met je hele lichaam in de buitenlucht samen met anderen onder leiding van een gediplomeerde Bootcamp instructeur, die je gewoon opdraagt wat je moet doen, sluit je dan aan bij de Bootcamp van DAK.

Het is een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body work-out is voor mannen en vrouwen van alle fitness niveau’s. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur waarmee conditie, kracht, souplesse en explosiviteit wordt verkregen. Ideaal als sport op zich maar ook een prima ondersteuning bij het hardlopen of de trailrun.

Waar en Wanneer?
In het voorjaar start DAK vanaf de Parkeerplaats aan de Steegerf in Drunen, 1 x per week, op donderdagavond om 19:00 uur.

Aanmelden?
Meld je daarvoor aan op de DAK website, www.dakdrunen.nl

Wat bedragen de kosten?
Kosten bedragen voor een kwartaalkaart €75,00. De kaart is overdraagbaar.

Wil je naast Bootcamp ook hardlooptraining volgen, 1 x of 2x per week op maandag of woensdag dan kan je ook lid worden van DAK en bedraagt de kwartaalkaart €35 naast het maandelijks lidmaatschap. Opgeven en informatie www.dakdrunen.nl Deelnemers zijn verzekerd via de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen